Hoe het werkt

Uit eten gaan krijgt bij Surprise Dinner een hele nieuwe dimensie: het ontdekken van nieuwe plekken én smaken, méér genieten en een vollere beleving van het eetmoment. Geen keuzestress, meer gemak en slechts de drankjes afrekenen in het restaurant.

Klaar voor het avontuur?

Boeken

Je vertelt ons wanneer en in welke stad je uit eten wilt, je kiest één van de thema’s en geeft eventueel aan wat je absoluut niet wilt eten of welke allergieën je hebt. Nu wordt het spannend en stellen we je nieuwsgierigheid flink op de proef.

Selectieprocedure

Onze foodcuratoren (foodbloggers en chefs) hebben eigenhandig bijzondere restaurants voor je geselecteerd. Aan de hand van deze lijst zoeken wij een restaurant die bij jou past. We houden rekening met jouw voorkeuren en of je eerder hebt geboekt bij Surprise Dinner. Zo biedt iedere boeking een unieke eetervaring.

Updates!

Zodra wij een restaurant voor je uitgekozen hebben krijg je van ons een email met alle informatie die je nodig hebt.

Meetingpoint

Om de verrassing tot op het laatste moment spannend te houden vertellen we je natuurlijk niet gelijk waar je heen gaat. In plaats daarvan sturen we je de locatie van een 'meetingpoint' waar je een half uur voor je reservering wordt verwacht.

Onthulling

Op de dag van je reservering krijg je van ons een SMS met een link om je restaurant mee te onthullen. Bij de onthulling krijg je informatie over hoe je bij het restaurant moet komen vanaf het meetingpoint.

Genieten

Eenmaal aangekomen kun je je overgeven aan de gastvrijheid van het restaurant. Zij zullen, met alle professionaliteit, het stokje van ons overnemen. Het enige wat je achteraf nog moet doen is betalen voor de drankjes.